vloeren

Neem voor het gemak een kijkje in onze SHOWROOM OP WIELEN.


parket
vloeren
SPECIALIST

Interieur- en timmerbedrijf R. Mesman is gespecialiseerd in het leggen en renoveren van parketvloeren, een vloersoort die bestaat uit massief houten onderdelen. Het straalt warmte, klasse en sfeer uit.

Een traditionele parketvloer (tapisvloer) kan in allerlei patronen gelegd worden. Bekende patronen zijn de strokenvloer, de visgraatvloer en de Hongaarse punt. Ook kunt u kiezen voor lamelparket (plankenvloer).

Kiest u liever voor het opknappen van uw huidige parketvloer?
Wij renoveren parketvloeren door deze te schuren, polijsten en vervolgens te oliën en/of lakken. Er zijn verschillende kleuren olie en lak verkrijgbaar, maar u kunt ook kiezen voor een beschermlaag met een kleurloze, onbehandelde uitstraling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Ook kunt u door ons uw trap met parket laten bekleden.

strokenvloer

visgraatvloer

Hongaarse punt

plankenvloer

Mesman PVC vloer

PVC

Bij een PVC-vloer kunt u kiezen voor de karakteristieke uitstraling van een houten vloer, zonder dat er hout aan te pas komt. Of ga voor een geheel andere print. Een PVC-vloer is namelijk van kunststof gemaakt. Het is een sterke, onderhoudsvriendelijke vloer die jaren meegaat. De vloer is zeer vochtbestendig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Naast houtpatronen zijn er nog vele andere patronen beschikbaar.

Net als parket kan ook PVC gebruikt worden om uw trap mee te bekleden.

Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een houtpatroon of juist iets heel anders. Laminaat is kleurvast en gemakkelijk te plaatsen. Dit kunt u zelf of door ons laten doen.

Ook kunt u door ons uw trap met laminaat laten bekleden.

Mesman laminaatvloer